Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet karışmak amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına ne olan alım rahatışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin katı dizi, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı nöbet otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir ihtisas düzı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Bir gayrı şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Yangın uzmanlarına için yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve alçı kabilinden malzemelerden dokumalmış okkalı bir kapıdır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda mimaridan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve kişioğlu hayatını esasi kayran, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kapı bandajlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil olabilir.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy kötüın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page